Hyrje | Urtësi

Urtësi

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 120 | Treguar: 31 - 40
image

Punëdhënës i urtë musliman

Dr. Aid Karni thotë: "Më tha një njeri i pasur: të gjithë të punësuarve në kompaninë time ua bëra detyrë leximin e kuranit në gjysmë orën
Me teper
image

Cilit Islam i frikohet perëndimi

"Perëndimi nuk I frikohet Islamit ritual dhe simbolik, por I frikohet Islamit I cili thërret në dituri dhe punë, përparim dhe civilizim". Dr. Mustafa Mahmud ...
Me teper
image

Kujdes gjuhën

Largo nga jeta yte shkollën e sharjes, ofendimit, mallkimit, nënçmimit dhe sjelljen e keqe dhe zbato ajetin Kuranot: "e kur atyre me fjalë u drejtohen injorantët, ...
Me teper
image

Cilët kuaj vdesin

"Kuajt që nuk vrapojnë ... vdesin". Muhamed Hasen Ulvan ...
Me teper
image

Grada më e lartë e miqësisë

Dije se grada më a lartë e miqësisë janë këto dy grada: - durimi karshi mikut të cilin e mund natyra e tij dhe sillet keq ...
Me teper
image

Ankesa

Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, na mësonte lutjen: (اللهم إني أعوذ بك من الهم والحزن، والعجز والكسل، والبخل والجبن، وضلع الدين، وغلبة الرجال) "O Allah! Kërkoj strehim ...
Me teper
image

Shami!

" Ne do t'ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pasuria e nga jeta e edhe nga frytet, po ti jepu ...
Me teper
image

Metoda e drejtë

"Njeriu i bindur në metodën e tij nuk u vë veshin pluhurit që e ngrisin hasmit e tij për ta larguar nga rruga e tij. ...
Me teper
image

Kur Allahu ia do të mirën dikujt

"Kur Allahu ia do të mirën një njeriut i jep një këshillues nga zemra, i cili e urdhëron për të mirë dhe e ndalon nga ...
Me teper
image

Ateisti i pashpresë

"Ateisti është njeri I pashpresë. I janë mbyllur para tij të gjitha dyert. Kurse besimtari ndjenë qetësi të madhe duke medituar mbi atë mbretëri të ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 120 | Treguar: 31 - 40