Hyrje | Multimedia | Video

Video

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 61 | Treguar: 31 - 40
image

Pikënisja dhe ballafaqimi fetar

Ligjeratë e mbajtur në Klubin "Elita" në Shkup
Me teper
image

Pyeta shtëpinë

Pyeta shtëpinë سألت الدار سألت الدار تخبرني ..... عن الأحباب ما فعلوا  Pyeta shtëpinë që të më lajmëron Për të dashurit tim se ç’kanë bërë فقالت لي أناخ القوم ..... ...
Me teper
image

Innema Dunja Ke Bahrin

Kjo dynja kalimtare...
Me teper
image

Dështimi rruga e Suksesit

Nuk duhet mërzitur e as dëshpëruar prej dështimeve të ndryshme në fe, ekonomi ose politikë por duhet vazhduar sepse me vazhdim të kontributit vjen edhe suksesi... Temë aktuale për rininë tonë......
Me teper
image

Muslimanët dhe Gjermanët

Tregime të suksesit pas dështimit... Si u rimëkëmbën muslimanët pas dështimit prej tatarëve dhe si e rindërtuan gjermanët vendin e tyre pas luftës së dytë botërore... Dhe diçka nga realiteti ynë shqiptar... Një kontribut modest për të qenë udhërrëfyes dhe rrugëdalje nga kjo amulli në të cilën gjindemi......
Me teper
image

Çka pas Ramazanit - Hoxhë Bekir Halimi

Një ligjeratë e vjetër që flet për adhurimet dhe veprat e mira që mund ti bëjmë pas Ramazanit...
Me teper
image

Jeta pas Ramazanit - Hoxhë Bekir Halimi - Strugë

Udhëzime dhe këshilla për mënyrën si të vazhdojmë pas Ramazanit...
Me teper
image

Vazhdojmë me adhurime pas Ramazanit - Hoxhë Bekir Halimi

Material për stimulim në vepra të mira pas Ramzanit...
Me teper
image

Arrestimet në Shkup- Muharem Ismaili

Hutbe e mbajtur në Shku në lidhje me arrestimet e Majit 2012...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 61 | Treguar: 31 - 40