Hyrje | Multimedia | Video

Video

back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 61 | Treguar: 21 - 30
image

Risitë - Bidatet (pjesa e dytë)

Pjesa e dytë e sqarimit në lidhje me bidatet në një seminar të mbajtur në Tetovë me 22-24 Shkurt të vitit 2013
Me teper
image

Risitë - Bidatet

Sqarim në lidhje me bidatet në një seminar të mbajtur në Tetovë me 22-24 Shkurt të vitit 2013...
Me teper
image

Pyetje Përgjigje me Hoxhë Bekir Halimi në oborin e Xhamisë Isa beu

Kjo bisedë është mbajtur në ditën e Xhuma pas namazit të Xhumasë në oborrin e Xhamisë Isa Beu në Shkup me datë 03.05.2013...
Me teper
image

Turpi i vajzave tona

Turpi i vajzave tona- Hoxhë Bekir Halimi - Hutbe (Xhamia Isa Beu - Shkup) 03.05.2013...
Me teper
image

Ah Xheneti!

Një ligjeratë në përshkrimin e Xhenetit dhe si duhet të përgatitet njeriu për te. Ligjerata është mbajtur në Elbasan....
Me teper
image

Si na motivon Suneti të kemi ambicie të larta

Ligjeratë e mbajtur si pjesë e serialit të ligjeratave me temë "Ambicia e lartë". Allahu na dhashtë vullnet dhe ambicie të lartë për vepra të mira dhe na ruajtë nga çdo e keqe......
Me teper
image

Shembuj nga dinjiteti i dijetarëve

Pjesë e serialit "ambicia e lartë"... një ligjeratë me shembuj të rrallë të dinjitet të dijetarëve muslimanë në shekujt e parë të Islamit......
Me teper
image

Sadakaja na mban gjallë

Ligjeratë e mbajtur në qendrën Islame "Pendimi" në Bruksel...
Me teper
image

Si na motivon Kurani që të kemi ambicie të larta

Ligjeratë e mbajtur në Xhaminë Hatunxhuk, si pjesë e serialit të igjeratave mbi ambicien....
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 61 | Treguar: 21 - 30