Hyrje | Multimedia

Multimedia

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 41 - 50
image

Si na motivon Kurani që të kemi ambicie të larta

Ligjeratë e mbajtur në Xhaminë Hatunxhuk, si pjesë e serialit të igjeratave mbi ambicien.
Me teper
image

Pikënisja dhe ballafaqimi fetar

Ligjeratë e mbajtur në Klubin "Elita" në Shkup...
Me teper
image

Rijadussalihin - mësime dhe porosi

Këto janë ligjerata që mbahen pas namazit të sabahut në Xhaminë Hatunxhuk çdo të Shtune dhe të diel.
image

Pyeta shtëpinë

Pyeta shtëpinë سألت الدار سألت الدار تخبرني ..... عن الأحباب ما فعلوا  Pyeta shtëpinë që të më lajmëron Për të dashurit tim se ç’kanë bërë فقالت لي أناخ القوم ..... ...
Me teper
image

Innema Dunja Ke Bahrin

Kjo dynja kalimtare...
Me teper
image

Dështimi rruga e Suksesit

Nuk duhet mërzitur e as dëshpëruar prej dështimeve të ndryshme në fe, ekonomi ose politikë por duhet vazhduar sepse me vazhdim të kontributit vjen edhe suksesi... Temë aktuale për rininë tonë......
Me teper
image

Muslimanët dhe Gjermanët

Tregime të suksesit pas dështimit... Si u rimëkëmbën muslimanët pas dështimit prej tatarëve dhe si e rindërtuan gjermanët vendin e tyre pas luftës së dytë botërore... Dhe diçka nga realiteti ynë shqiptar... Një kontribut modest për të qenë udhërrëfyes dhe rrugëdalje nga kjo amulli në të cilën gjindemi......
Me teper
image

Çka pas Ramazanit - Hoxhë Bekir Halimi

Një ligjeratë e vjetër që flet për adhurimet dhe veprat e mira që mund ti bëjmë pas Ramazanit...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 41 - 50