Hyrje | Multimedia

Multimedia

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 31 - 40
image

Ofanziva kundër Hoxhë Irfan Salihut - Hoxhë Bekir Halimi

Javën e kaluar u alarmua situata rreth një hutbe të hoxhës së nderuar Irfan Salihu. U zgjerua debati dhe morri edhe nijansa politike. Për të gjtiha këto muhabete hoxha Bekir Halimi ka folur në këtë pjesë ...
Me teper
image

Risitë - Bidatet (pjesa e dytë)

Pjesa e dytë e sqarimit në lidhje me bidatet në një seminar të mbajtur në Tetovë me 22-24 Shkurt të vitit 2013...
Me teper
image

Risitë - Bidatet

Sqarim në lidhje me bidatet në një seminar të mbajtur në Tetovë me 22-24 Shkurt të vitit 2013...
Me teper
image

Pyetje Përgjigje me Hoxhë Bekir Halimi në oborin e Xhamisë Isa beu

Kjo bisedë është mbajtur në ditën e Xhuma pas namazit të Xhumasë në oborrin e Xhamisë Isa Beu në Shkup me datë 03.05.2013...
Me teper
image

Turpi i vajzave tona

Turpi i vajzave tona- Hoxhë Bekir Halimi - Hutbe (Xhamia Isa Beu - Shkup) 03.05.2013...
Me teper
image

Ah Xheneti!

Një ligjeratë në përshkrimin e Xhenetit dhe si duhet të përgatitet njeriu për te. Ligjerata është mbajtur në Elbasan....
Me teper
image

Si na motivon Suneti të kemi ambicie të larta

Ligjeratë e mbajtur si pjesë e serialit të ligjeratave me temë "Ambicia e lartë". Allahu na dhashtë vullnet dhe ambicie të lartë për vepra të mira dhe na ruajtë nga çdo e keqe......
Me teper
image

Shembuj nga dinjiteti i dijetarëve

Pjesë e serialit "ambicia e lartë"... një ligjeratë me shembuj të rrallë të dinjitet të dijetarëve muslimanë në shekujt e parë të Islamit......
Me teper
image

Sadakaja na mban gjallë

Ligjeratë e mbajtur në qendrën Islame "Pendimi" në Bruksel...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 31 - 40