Hyrje | Multimedia

Multimedia

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 11 - 20
image

Vdekja

Me rastin e vdekjes së një xhematliut të hoxhës Bekir Halimi në xhami dhe pasi që ka falur namazin e sabahut, ka bërë dhikrin e mëngjesit, ka dëgjuar dersin të cilin e mban tani 6 vite me rradhë si koment të librit Rijadus-Salihin. E lusim Allahun ta mëshiron dhe mëkatet t'ia fal e familjes ti jep durimin!...
Me teper
image

Dashuria ndaj Pejgamberit

E vjeter, por mendoj se ja vlen te degjohet... Allahu na e mbushte zemren me dashuri ndaj Allahut subhanehu ve teala dhe ndaj Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem..... ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 11 - 20