Hyrje | Multimedia

Multimedia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 1 - 10
image

Mësime dhe Porosi nga libri Rijadus-Salihin

Komenti i hadithit 329 Mësimet dhe porositë që merren nga ky hadith......
Me teper
Rasti i vrasjes së 5 djelmoshave maqedon dhe fajësimi i shqiptarëve dhe dënimi i tyre me burg të përjetshëm......
Me teper
Hoxha i nderuar Muharem ismaili i cili është hatib në Xhaminë Isa Beu në hutben e radhës ka folur rreth vërshimeve që javën e kalaur ...
Me teper
image

Çfarë thoshte hoxha Bekir Halimi në vitin 2004 për ekstremizmin?

Tema e ekstremizmit ka qenë një ndër tema më të përfolura të vitit 2016, e që shpeshherë gishti për të gjetur fajtorin është drejtuar kah ...
Me teper
image

Plani i veprimit - Hoxhë Bekir Halimi (Tiranë 2016)

Ua prezantojmë këtë ligjëratë që është mbajtur nga hoxha Bekir ef. Halimi me datë 15 prill 2016, pas namazit të akshamit, tek xhamia “Dine Hoxha” ...
Me teper
image

Islami do të fitoj me ty apo pa ty, por ti pa Islamin do të humbësh - VIDEO

Ky është një sqarim i hoxhës së nderuar Ferid ef. Selimi rreth një thënie të Ahmed Didatit e cila thotë: ‘Islami do të fitoj me ty apo ...
Me teper
image

Ku është dallimi mes Murxhive, Havarixhëve dhe Mutezelive – VIDEO

Kjo është një pyetje e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bekir ef. Halimi, e cila thotë: Ku është dallimi mes Murxhive, Havarixhëve dhe Mutezelive? Për ...
Me teper
image

Çka thoshin dijetarët për lexuesin e kuranit, Menshavin?!

- Shejh Albani -Allahu e mëshiroftë- kur dëgjonte leximin e Kuranit të Menshavit, i lotonin sytë dhe e dëgjonte me vëmendje derisa e përfundonte leximin. - ...
Me teper
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 91 | Treguar: 1 - 10