Hyrje | Multimedia | Audio

Audio

total: 3 | Treguar: 1 - 3
image

Rijadussalihin - mësime dhe porosi

Këto janë ligjerata që mbahen pas namazit të sabahut në Xhaminë Hatunxhuk çdo të Shtune dhe të diel.
image

Agjërimi i gjashtë ditëve të shevalit dhe dobia prej tyre - Hoxhë Bekir Halimi

Ligjeratë e vjetër mbi agjërimin e gjashtë ditëve të muajit Shevval......
Me teper
total: 3 | Treguar: 1 - 3