Hyrje | Artikuj

Artikuj

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 353 | Treguar: 81 - 90
image

DITA E PESËMBËDHJETË

15 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Prandaj, mësoni nga kjo, o ju largpamës! [Kuran, 59:2] Hadith I Dërguari i Allahut, paqja dhe lavdërimi i Allahut qofshin mbi të,
Me teper
image

DITA E KATËRMBËDHJETË

14 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Thuaju besimtareve që të ulin shikimet e tyre (nga e ndaluara), ta ruajnë nderin e tyre (nga marrëdhëniet e jashtëligjshme) ...
Me teper
image

Ramazani mundësi për ripërtëritje

Ramazani gëzon përkujdesin e muslimanëve si në kohërat e vjetra ashtu edhe në këto moderne dhe në të gjitha vendet e muslimanëve. Përgatitja e muslimanëve ...
Me teper
image

DITA E TREMBËDHJETË

13 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Atë Ditë keqbërësi do të hajë gishtat e duarve të veta, duke thënë: “Ah, sikur ta kisha marrë rrugën (e ...
Me teper
image

DITA E DYMBËDHJETË

12 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: “Me të vërtetë, Faltorja e parë e ngritur për njerëzit, është ajo në Bekkë (Mekë), e bekuar dhe udhërrëfyese për ...
Me teper
image

DITA E NJËMBËDHJETË

11 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Ky (Kuran) është një libër i bekuar, që Ne ta kemi zbritur ty (Muhamed), për të përsiatur mbi vargjet e ...
Me teper
image

DITA E DHJETË

10 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Në të vërtetë, ky Kuran udhëzon drejt asaj që është më e mira dhe u jep lajmin e gëzuar besimtarëve, ...
Me teper
image

DITA E NËNTË

9 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: “Kanë shpëtuar besimtarët.” [Kuran, 2:187] Hadith I Dërguari i Allahut, Muhammedi, paqja dhe lavdërimi i Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Vërtet ...
Me teper
image

Takim i bereqetit

Na rrëfen Abdullah ibën Abasi, radijallahu anhu, se Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, ishte: (كَانَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ أَجْوَدَ النَّاسِ بِالْخَيْرِ وَأَجْوَدُ مَا يَكُونُ ...
Me teper
image

Adhurimi më i mirë

Imam Ibën Kajimi, rahimehullah, e jep këtë sqarim shumë të rëndësishëm për të kuptuar secili prej nesh, cili është adhurimi më i mirë të cilin ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 353 | Treguar: 81 - 90