Hyrje | Artikuj

Artikuj

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 353 | Treguar: 61 - 70
image

Mos fajësoni selefijtë për ISIS-in

Vala e madhe e negativitetit kundër Islamit dhe muslimanëve e nxitur në një masë të madhe nga veprimet gjakftohta të vrasësve “xhihadistë” dhe e ushqyer
Me teper
image

LUMTURIA

Lumturia  Lumturia është Xhenneti i ëndrrave dhe fundi i shpresës. Çdo njeriu ia ka ëndja për ta pasur, porse atë pak njerëz e posedojnë. Edhe pse ...
Me teper
image

Selefi (të parët tanë të mirë), me sinqeritetin dhe drejtësinë e tyre -PJESA E DYTË-

Ka pasur nga ata të cilët u pajisën me dituri dhe me të arritën poste të ndryshme, mirëpo u bënë padrejtësi të tje­rë­ve. Më pas ...
Me teper
image

Çka pas Ramazanit?

Gjatë Ramazanit isha drejtuar kah Zoti, i kisha shtuar veprat vullnetare, e ndisha kënaqësinë e adhurimeve, ma shumë lexoja Kuran, nuk e leja pas dore ...
Me teper
image

DITA E NJËZETENËNTË

29 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: “Allahu pranon vetëm prej të devotshmëve.” [Kuran, 5:27] Hadith I Dërguari i Allahut, Muhammedi, paqja dhe lavdërimi i Allahut qofshin mbi të, ...
Me teper
image

DITA E NJËZETETETË

28 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: O besimtarë! Kijeni frikë Allahun ashtu si i takon Atij dhe vdisni vetëm duke qenë muslimanë! [Kuran, 3:2] Hadith I Dërguari i ...
Me teper
image

DITA E NJËZETESHTATË

27 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Vërtet, ata që janë të durueshëm, do të shpërblehen pa masë. [Kuran, 39:10] Hadith I Dërguari i Allahut, Muhammedi, paqja dhe lavdërimi ...
Me teper
image

DITA E NJËZETEGJASHTË

26 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Thuaju (o Muhamed): “Nëse ju e doni Allahun, atëherë më ndiqni mua, që Allahu t’ju dojë dhe t’jua falë gjynahet! ...
Me teper
image

DITA E NJËZETEPESTË

25 Ramazan Ajet Kuranor Allahu i Madhërishëm thotë: Me të vërtetë, ata që dridhen nga frika e Zotit të tyre, që besojnë në shpalljet e Zotit të tyre, ...
Me teper
image

Ramazani: Një përkujtues i bashkimit të muslimanëve

Ebu Hurejrah, radiallahu anhu, ka transmetuar se Pejgamberi, salAllahu alejhis ua selam, ka thënë: ”Agjëro kur ata agjërojnë, përfundoje agjërimin kur ata ta mbarojnë të ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 353 | Treguar: 61 - 70