Hyrje | Aktuale | Lajme nga vendi

Lajme nga vendi

total: 7 | Treguar: 1 - 7
image

Ja çfarë ka bërë “NUN” në Hasanbeg?

Kriza që u shkaktua pas vërshimeve në Hasanbeg dhe lagje të tjera, ku mbetën 22 veta të vdekur dhe dhjetëra të tjerë të plagosur ka
Me teper
image

Video pamje nga aksioni i pastrimit në lagjen e Hasanbegut e organizuar nga shoqata “NUN”

“NUN” ditën e djeshme (14 Gusht 2016) organizoi aksion vullnetar për pastrimin e lagjes së Hasanbegut ku javën e kaluar pati vërshime, afro 100 vullnetarë ...
Me teper
image

Ky është aksioni i “NUN”-it për sot në Hasanbeg

Përveç shpërndarjes së ushqimeve dhe mjeteve të nevojshme për jetë, ata sot në mënyrë të organizuar së bashku me dhjetëra aktivistë kanë dalë në Hasanbeg ...
Me teper
image

Hoxhë Fatmir Latifaj shkon në Hasanbeg për të ndihmuar

Hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifaj sot ka qenë prezent në terren për të ndihmuar të prekurit nga vërshimet në Hasanbeg. Ai ka qenë në pikë ...
Me teper
image

Seminar treditorë nga iniciativa "VEPRO"

Me lejen dhe ndihmën e Allahut -subhanehu ue teala-  u realizua seminari treditor (22-24 prill 2016), i organizuar nga iniciativa “VEPRO”, në Kitkë, me temën ...
Me teper
image

100 Sqarime nga Hoxhë Bekir Halimi

    Diku ka mesi i Muajit Prill disa djem të rinj entuziast takohen me Hoxhë Bekir Halimi dhe bisedojnë se si mund të bëjnë diç të ...
Me teper
image

Politika e opozitës në Shqipëri

Një urtësi e madhe në lidhje me veprimtarinë e opozitës në Shqipëri...
Me teper
total: 7 | Treguar: 1 - 7