Hyrje | Aktuale | Lajme nga bota

Lajme nga bota

total: 6 | Treguar: 1 - 6
image

Deklaratë e organizatave shkencore mbi konferencën e fitnes në Çeçeni

Deklaratë e organizatave shkencore mbi konferencën e fitnes në Çeçeni Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve, paqja, mëshira, bekimi i Allahut qoftë mbi Pejgamberin -salAllahu
Me teper
image

Unioni i Dijetarëve muslimanë bën thirrje për unitet

Unioni Botërorë i Dijetarëve Muslimanë ka bërë thirrje që tema e Samitit të 13-të të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik, ”Drejtësi, Paqe, Bashkim dhe Unitet” të ...
Me teper
image

U nda nga kjo jetë lexuesi i njohur i Kuranit, Muhamed Ejjub

Para pak çastesh, morëm lajmin për vdekjen e lexuesit të njohur të Kuranit, Muhamed Ejjub, i cili u nda nga kjo jetë sot (e shtunë) ...
Me teper
image

Erdogan: Botës Islame duhet ti japim shpresë për të ardhmen

Në fjalën që mbajti në darkën e shtruar për liderët e vendeve islame Presidenti Erdogan tha se synimi i tyre gjatë presidencës së radhës do ...
Me teper
Ibrahimi nga Saudia, ishte paralizuar pas një aksidenti me makinë dhe ai postoi në rrjetin e tij social Twitter : “ Emri im është Ibrahim ...
Me teper
image

Lista e imamëve të Dy Haremeve për vitin 1433 – 2012

Kryesia e përgjithshme për udhëheqjen e çështjeve të Dy Haremeve konfirmoi listën e imamëve të Xhamisë së Pejgamberit dhe Qabes. Në xhaminë e Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ...
Me teper
total: 6 | Treguar: 1 - 6