Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 81 - 90
image

Shamia e ndaluar

Tash e 14 vite pas çlirimit të Kosovës nga agresioni i Serbisë, vajzat me mbulesë privohen nga e drejta e tyre elementare, e drejta në
Me teper
image

Një listë me disa ligjerata të hoxhës Bekir Halimi

Në këtë listë i keni disa ligjerara të fundit të hoxhës Bekir Halimi ua ofrojmë që të keni më lehtë ti gjeni dhe ti dëgjoni. Allahun ...
Me teper
image

Lista me shkurtesa nga ligjeratat e hoxhës Bekir Halimi

Një listë e disa shkurtesave të marra nga ligjeratat ose emisionet kontaktive me pyetje dhe përgjigje për tia lehtësuar muslimanëve mësimin e fesë dhe për ...
Me teper
image

Xhamija-Jelen Kapan

  Xhamija-Jelen Kapan Para do kohe në Shkup në mënyrë solemne u inagurua ndërtesa e re e gjykatës së lartë të Republikës së Maqedonisë. Në solemnitet ishin ...
Me teper
image

Muhaddithi i shekullit ndërroi jetë Nasiruddin El-Albani (1914-1999)

Një kohë të gjatë jemi munduar ta rindërtojmë kulturën tonë me përplotë zbraztësi dhe qëndrim tepër revolucionar ose pragmatik nënshtruar interesit dhe metodës së shumicës ...
Me teper
image

Përqindja fetare e banorëve të Tiranës në shekullin e 19

Një citat nga libri "Tirana 1604-1937", fq. 23 Kujtimet e austriakut George von Hahn dhe francezit Hecquard që vizituan Tiranën ne vitet 1852-1857 në lidhje me ...
Me teper
Një emision debatues në lidhje me temën: "Islami në ruajtjen e identitetit shqiptar" Mysafir të emisionit hoxha Bekir Halimi dhe politologu Albert Berisha...
Me teper
image

Kriza e vetëdijes civilizuese

Allahu, subhanehu ve teala, e ka nderuar njeriun mbi mbarë krijesat me logjikë perceptuese dhe shpirt të vetëdijesuar, atë e ka bërë boshtin e shpalljeve ...
Me teper
image

Letër për ty o jabanxhi...

Ty ta dërgojë këtë letër...ty që je nisë me ecë për te Allahu, ty që ndihesh jabanxhi në mesin e popullit tënd për shkak se ...
Me teper
image

I këtillë ishte Muhammedi, Sal-lallahu alejhi ve sel-lem

U ofrojmë këtë libër që ta keni në kompjuterët e juaj perosnalë dhe secili ka të drejtë ta publikojë dhe botojë me kush që të mos ndryshojë asgjë nga libri.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 81 - 90