Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 71 - 80
image

Zgjedhjet në Shqipëri 2013

Zgjedhjet në Shqipëri 2013 Shqiptarët e Shqipërisë gjendje para zgjedhjeve të radhës në këtë vit, viti 2013. Pjesë e këtyre zgjedhjeve janë edhe muslimanët që jetojnë
Me teper
image

Deklaratë e Dijetarëve të Umetit Islam për ndihmë popullit sirian

Njoftim për mobilizim të përgjithshëm - Obligueshmëria e xhihadit me trup, pasuri dhe armë...
Me teper
image

Fushatat kundër lajmëtarëve

  Shikoni si e përshkruan Allahu, subhanehu ve teala, realitetin e këtyre ditëve....   وَكَذَلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوّاً شَيَاطِينَ الإِنسِ وَالْجِنِّ يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ ...
Me teper
image

Konvertimi i femrave britaneze në Islam

Një raport novator që egzaminon eksperiencat (përjetimet) e afërsisht 50 grave Britaneze të të gjithave moshave, etnive, mjedisi shoqëror (apo formimi kulturor) dhe besimi (apo jo besimi)- të cilat, që të gjitha, janë konvertuar në Islam - është lëshuar dje në Londër nga Universiteti i Kembrixhit....
Me teper
image

NJË ZEMËR PRET NË SHKUP

NJË ZEMËR PRET NË SHKUP   Nga minaret e larta ezani i thërret zemrat Në Çarshinë e Vjetër kanë mbetur veç emrat Të kam pritur nën strehët e Bit ...
Me teper
image

Rruga e Islamit

  Allahu, subhanehu ve teala,  thotë: قال تعالى :{ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإسْلامَ دِيناً }. "... Sot përsosa për ju fenë tuaj, ...
Me teper
image

Prioriteti në thirrje

  Shpesh na ndodh në veprimet kolektive të kemi divergjenca në lidhje me atë që e shohim si prioritet për ta publikuar në fushën e thirrjes ...
Me teper
image

Vlera e leximit të sures el-Kehf

  Sureja el-Kehf   Vlera e leximit të sures el-Kehf   Ebu Seid el-Hudriu, radijallahu anhu, na rrëfen se Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ka thënë: " من قرأ سورة الكهف ...
Me teper
image

Bajern Minheni ndërton xhami

  Drejtoria e klubit futbollistik Bajern Minhen infomroi në webfaqen e vet se ka ndrëmend të ndërtojë Xhami në stadiumin Allianz Arena. Kjo do të jetë ...
Me teper
image

A ka diskriminim në festat shtetërore

Kështu, në grupin e parë hyjnë gjithsej nëntë festa , të cilat janë festa që festohen në të gjithë botën, si Viti i Ri, 1 ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 71 - 80