Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 61 - 70
image

Dita 5: I suksesshëm për hir të ...?

Thuaj: “Namazi im, kurbani im, jeta ime dhe vdekja ime janë për Allahun, Zotin e botrave”. (Surah El-En’am: 162)  Kështu që, produktiviteti dhe përpjekjet tona duhet
Me teper
image

Dita 4: Koha për një analizë ditore!

Kalojini 10-15 minutat e fundit të çdo dite Ramazani duke analizuar ditën tuaj. (Kjo mund të bëhet nëpërmjet mbajtjes mend, ose i formës së shkruar. ...
Me teper
image

Dita 3: A jeni i zënë, akoma jo produktiv?

Kur mendojmë rreth “njerëzve jo produktiv” gjatë Ramazanit, na shkon mendja te ata njerëz që harxhojnë kohë duke qëndruar gjithë natën para televizorit dhe duke ...
Me teper
image

Dita 2: A ju kujtohet Ramazani i shkuar?

Si ishte ai? Ishte produktiv apo mezi mbijetuat prej tij? Nëse patët një Ramazan jo të suksesshëm vitin e shkuar, mos e përsëritni sërish.  Të ndjerit ...
Me teper
image

DITA 1: UDHËTIMI FILLON KËTU

BISMIL-LAH! Më në fund, muaji i bekuar i Ramazanit është këtu mes nesh! Këshillat e sotme: 1. Pastroni qëllimet tuaja për agjërimin. Sigurohu­ ni që ai është vetëm ...
Me teper
image

NJË UDHËZUES I SHKURTËR RRETH LIBRIT

NJË UDHËZUES I SHKURTËR RRETH LIBRIT   Vëllezër dhe motra! E vërteta është se, na duhet të ri-mendojmë seriozisht formën sesi ne e kalojmë Ramazanin tonë dhe ...
Me teper
image

LAJMI I MIRË

Kemi një lajm të mirë! Nëse ndonjë nga arsyet e mësipërme ishte e vërtetë për ty, ti nuk je i vetëm! Miliona muslimanë rreth botës përballen ...
Me teper
image

10 ARSYE PËR RAMAZANIN TË SHOQËRUAR ME NDJENJË FAJI

Cilat janë arsyet që na bëjnë fajtor çdo muaj Ramazani? Këtu janë renditur 10 arsye, që i mendoj shkaktare për këtë gjendje: 1. Pritshmëri jo realiste: ...
Me teper
image

30 këshilla për një Ramazan të paharrueshëm

Të drejtat e materialit i përkasin përkthyesit. Ndalohet shumëfishimi i tij nëpërmjet çdo forme, fotokopjim apo printim, për arsye përfitimi. Lejohet shumëfishimi për arsye humanitare, pra të jepet falas....
Me teper
image

Çuditen...

Çuditen... Çuditen nëse fjala e parë që e thua kur e ngre receptorin e telefonit është selamun alejkum... Çuditen .... Nëse zilja e telefonit është ilahije ose ndonjë ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 61 - 70