Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 51 - 60
image

DITA 15: E KENI BËRË GJYSMËN E RRUGËS?

  Këtu janë përgjigjet e disa pyetjeve të zakonshme: PYETJA: SI MUND TË BËJMË DALLIMIN NDËRMJET LODHJES FIZIKE DHE PËRTACISË? Përgjigjja: Është e lehtë për ta maskuar përtacinë
Me teper
image

DITA 14: JU MUNGON AJO NDJENJË?

  Kur jeni të gatshëm për të kaluar barrierat fizike për bërjen e veprës së mirë, është koha për të kaluar pengesat mendore. Pyeteni veten tuaj: - A ...
Me teper
image

DITA 13: NUK NDIHENI PRODUKTIV?

Një nga problemet më të mëdha të produktivi­ tetit është mungesa e vazhdueshmërisë. Nëse e shih­ ni të vështirë kapjen e kopjes së Kur’anit dhe ...
Me teper
image

DITA 12: NË CILIN NIVEL NDODHENI?

  Duke qenë se po i afrohemi mesit të Ramazanit, na nevojitet të rishohim vetvetet tona në aspektet e produktivitetit shpirtëror, fizik dhe social. Zakonisht, njerëzit grupohen ...
Me teper
image

DITA 11: KOHA PËR NJË PYETËSOR TË SHPEJTË!

  Duke qenë se 1/3 e këtij muaji iku, le të shikoj­ më ecurinë tuaj. - Sa prej këtyre 10 ditëve keni arritur të zgjoheni për syfyr ...
Me teper
image

Dita 10: Oh, jo! Më iku syfyri!

Këtu keni 6 këshilla të shpejta, nëse ju ka ikur syfyri dhe dëshironi të qëndroni produktiv:   1.  Mos u shqetësoni: Qetësohuni, falni Sabahun, lexoni Kur’an. Do ...
Me teper
image

DITA 9: FILLONI NË SYFYR – VAZHDIM

Mëposhtë janë përgjigjet e pyetjeve të zakon­ shme rreth kësaj teknike: PYETJA: ÇFARË NUK SHKON ME FJETJEN PAS SYFYRIT? Përgjigjja: Nëse jeni befasuar përse gjatë ditëve të ...
Me teper
image

DITA 8: FILLONI NË SYFYR

Kur duhet ta filloni ditën tuaj gjatë Ramazanit? Duhet ta filloni herët (duke patur një ditë agjërimi të gjatë) apo duhet të flini sa më ...
Me teper
image

Dita 7: Kur do të jeni produktiv?

Sot është thirrja e fundit për ata, që akoma nuk i janë bashkuar karvanit të të suksesshmeve për hir të Tij, të bëhen pjesë e ...
Me teper
image

Dita e 6: Çfarë po mendoni?

Në betejën tonë të përditshme, për të qenë vazhdueshmërisht të suksesshëm gjatë Ramazanit, është e lehtë për t’u fiksuar pas disa çështjeve të produktivitetit fizik: ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 51 - 60