Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 41 - 50
image

Disa porosi të shpejta për këto dhjetë ditë të vlefshme

Disa porosi të shpejta për këto dhjetë ditë të vlefshme   1- Haxhi për atë që ka mundësi. (kush ka dëshiruar vetëm se ka shkuar). 2- Namazi i
Me teper
image

Guraba, të huajët

  Shpesh njerëzit e devotshëm dhe fetarë ballafaqohen me presion nga shoqëria në të cilën jetojnë madje edhe nga rrethi i ngushtë familjarë. Këto presioni dhe ...
Me teper
image

Thirrja islame (shfrytëzoi mjetet bashkëkohore)

Thirrja islame  (shfrytëzoi mjetet bashkëkohore)   Allahu, subhanehu ve teala, myslimanëve të këtij shekulli u ka dhënë mundësi të arta për të thirrur njerëzit në fenë e Tij. Zhvillimi ...
Me teper
image

Këshillë nxënësve të dijes

Allahun e falënderojmë, paqja dhe bekimi qofshin mbi Muhamedin dhe familjen e tij. Këtë këshillë ia drejtoj njeriut që i ka përsosë shumë çështje të fesë, ...
Me teper
image

Lamtumirë Ramazan

Mysliman të nderuar! Shumë shpejtë kalojnë ditët dhe netët. Shumë shpejtë ikin muajt dhe vitet. Kjo është gjendja e dynjasë. Shpejt kalon, asgjësohet përnjëherë, nuk vazhdon ...
Me teper
image

DITA 20: MËNYRA NATYRALE PËR TË QËNDRUAR ZGJUAR

    Për njerëzit që janë të zënë gjatë ditës, mund të jetë sfidë ekstreme për të kaluar pjesën më të madhe të 10 netëve në adhurim. ...
Me teper
image

DITA 19: I ZËNË GJATË 10 NETËVE TË FUNDIT?

  Nëse do mendojmë për qëllimin e ardhjes tonë në këtë jetë dhe destinacionit tonë final, Xhennetit, përgjigja­ bëhet shumë e thjeshtë: Sakrifikoni punët tuaja ditore ...
Me teper
image

DITA 18: A NDIHENI SI NJË BURRË I MOSHUAR NË NAMAZ?

  2 vite më parë, teravitë i fala pranë një burri shu­ më të moshuar. Pashë, që ai përpiqej për t’u ngritur­ dhe qëndruar në këmbë ...
Me teper
image

DITA 17: CILA ËSHTË DITA JUAJ IDEALE E RAMAZANIT?

  10 ditët e fundit të Ramazanit do të fillojnë shpejt. Kjo është koha për të bashkuar gjithë fuqitë dhe teknikat e produktivitetit sëbashku për t’u ...
Me teper
image

DITA 16: SUKSESI VJEN VETËM PREJ ALLAHUT TË LARTËSUAR

Në këtë ditë, përpara 1400 vjetësh, u zhvillua be­ teja e Bedrit. Ne e dimë mirë historinë e saj sesi Allahu i Lartësuar i dhuroi ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 41 - 50