Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 31 - 40
image

Një realitet shumë i bukur

    Një tregim të cilin ma dërgoi një besimtar nga Prishtinë, ku më tregon një tregim shumë të bukur të kujdesit të muslimanëve mes vete në
Me teper
image

Dhjetë gjërat të Fitra-s

Shikoni edukatën Islame të pastërtisë Para 1400 vjetëve, ku skishte ujë, në shkretëtirë, kujdes për pastërtinë personale.. Allahu Ekber! Kurse ku jemi ne sot?!   Na rrëfen Aisheja, radijallahu anha, ...
Me teper
image

Betim profesional

Universiteti i Jordanisë për herë të parë përdori betimin profesional në studentët e fakultetit të punës pranë këtij universiteti. Studentët në fund të shkollimit të tyre, ...
Me teper
image

Lista e Imamëve të Qabës për namaz të Teravisë dhe Tehexhudit

Është publikuar lista e imamëve dhe renditja se si do të falet namazi i teravisë dhe tehexhudit në Mesxhidul-Haram në Meke për vitin 1435. ...
Me teper
image

Në Spanjë gjendet një fshat që quhet “Vrasës i Hebrenjve”

A e keni ditur: Në Spanjë gjendet një fshat që quhet “Vrasës i Hebrenjve”   Emri, “Vrasës i hebrenjve” daton që nga viti 1627, më shumë se një ...
Me teper
Ibrahimi nga Saudia, ishte paralizuar pas një aksidenti me makinë dhe ai postoi në rrjetin e tij social Twitter : “ Emri im është Ibrahim ...
Me teper
image

Tregimi i nxënësit malazias me nxënësin indian

    Prej tregimeve më të shkëlqyeshme që i kam lexuar është edhe ky tregim, i cili ndodhi si rezultat i një nisme të profesorit të sociologjisë.     Profesori ...
Me teper
image

Si i përjeton myslimani mysibetet?

                  Kjo botë është sprovë për myslimanin, andaj edhe ai sprovohet në të. Kështu, ai ndaj mysibeteve (fatkeqësive) duhet të sillet në këtë mënyrë:             1. ...
Me teper
image

Durimi dhe mbështetja në Allahun në ballafaqimin me armiqtë

Allahun e falënderojmë, lavdi dhe bekimi i Allahut qofshin mbi Muhammedin, vulën e pejgamberëve! Në një kohë kur edhe lindja edhe perëndimi dhe çdo urrejtës i ...
Me teper
image

Udhërrëfyesi i zgjedhjes së profesionit prej të cilit ti dhe ummeti do te keni përfitime

Kujto se aty ku është zemra jote, aty do gjesh dhe thesarin tënd. Duhet ta gjesh këtë thesar në mënyrë që çdo gjë që ke ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 31 - 40