Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 21 - 30
image

Ky është aksioni i “NUN”-it për sot në Hasanbeg

Përveç shpërndarjes së ushqimeve dhe mjeteve të nevojshme për jetë, ata sot në mënyrë të organizuar së bashku me dhjetëra aktivistë kanë dalë në Hasanbeg
Me teper
image

Hoxhë Fatmir Latifaj shkon në Hasanbeg për të ndihmuar

Hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifaj sot ka qenë prezent në terren për të ndihmuar të prekurit nga vërshimet në Hasanbeg. Ai ka qenë në pikë ...
Me teper
image

Promovim i librit: “LARGOHUNI NGA RISITË NË BESIM”

Doli nga shtypi libri: "LARGOHUNI NGA RISITË NË BESIM" - autor Gilman Selim Kazazi           "LARGOHUNI NGA RISITË NË BESIM" - është libri më i ri ...
Me teper
image

Seminar treditorë nga iniciativa "VEPRO"

Me lejen dhe ndihmën e Allahut -subhanehu ue teala-  u realizua seminari treditor (22-24 prill 2016), i organizuar nga iniciativa “VEPRO”, në Kitkë, me temën ...
Me teper
image

Unioni i Dijetarëve muslimanë bën thirrje për unitet

Unioni Botërorë i Dijetarëve Muslimanë ka bërë thirrje që tema e Samitit të 13-të të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik, ”Drejtësi, Paqe, Bashkim dhe Unitet” të ...
Me teper
image

U nda nga kjo jetë lexuesi i njohur i Kuranit, Muhamed Ejjub

Para pak çastesh, morëm lajmin për vdekjen e lexuesit të njohur të Kuranit, Muhamed Ejjub, i cili u nda nga kjo jetë sot (e shtunë) ...
Me teper
image

Erdogan: Botës Islame duhet ti japim shpresë për të ardhmen

Në fjalën që mbajti në darkën e shtruar për liderët e vendeve islame Presidenti Erdogan tha se synimi i tyre gjatë presidencës së radhës do ...
Me teper
image

"Jep Pak Ndihmo Shumë"

Që nga fillimi i muajit Qershor shoqata për afirmim Nun Kultura vepron për të ja zbutur vuajtet emigrantëve që vijnë nga lindja e mesme. Tani jemi ...
Me teper
image

Pastërtia e ajrit

Të gjithë një kohë të gjatë jetojmë në ankthe me këtë ndotje marramendëse të ajrit në Tetovë dhe Shkup dhe tua them të drejtën edhe ...
Me teper
image

Monoteizmi

Një sqarim i shkurtër në lidhje me monoteizmin. 1- Monoteizmi është kuptimi i Fjalës së Sinqeritetit, la ilahe il-laAllah Muhammedu Resulullah, dhe distancim nga idhujtaria. Monoteizmi ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 21 - 30