Hyrje | Aktuale

Aktuale

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 11 - 20
image

Nga çka frikësohesh? – Hoxhë Bekir Halimi

Kjo është ligjëratë që u mbajtë më 7/10/2016 në Shkup nga Hoxha Bekir Halimi, me qëllim motivimi për besimtarët nga frikërat që mund të pushtojnë njeriun e që ta lënë në gjendje që e bënë të vuaj dhe mos të jetojë jetë të dinjiteshme....
Me teper
image

Të jetosh në kohë të gurbetit

Kur janë një miliardë mysliman është vështir me qenë mysliman?! Paramendo me qenë vetëm pesë veta mysliman sa vështirë është?! Paramendo me qenë unë edhe ti aty ...
Me teper
image

Qetësimi i zemrave

Pse duhet qetësuar zemrat? Sepse është edukatë e lartë islame dhe veti e pejgamberëve, burrave të devotshëm dhe njerëzve të mirë. Sepse  qetësimi i zemrave të njerëzve ...
Me teper
image

Tërmeti mësim dhe këshillë

{ وَمَا نُرْسِلُ بِالآيَاتِ إِلاَّ تَخْوِيفاً } "…e fenomenet natyrore që shkatërrojnë, Ne nuk i dërgojmë për tjetër vetëm për frikësim". (El-Isra: 59). ...
Me teper
image

Deklaratë e organizatave shkencore mbi konferencën e fitnes në Çeçeni

Deklaratë e organizatave shkencore mbi konferencën e fitnes në Çeçeni Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve, paqja, mëshira, bekimi i Allahut qoftë mbi Pejgamberin -salAllahu ...
Me teper
image

Ja çfarë ka bërë “NUN” në Hasanbeg?

Kriza që u shkaktua pas vërshimeve në Hasanbeg dhe lagje të tjera, ku mbetën 22 veta të vdekur dhe dhjetëra të tjerë të plagosur ka ...
Me teper
image

Video pamje nga aksioni i pastrimit në lagjen e Hasanbegut e organizuar nga shoqata “NUN”

“NUN” ditën e djeshme (14 Gusht 2016) organizoi aksion vullnetar për pastrimin e lagjes së Hasanbegut ku javën e kaluar pati vërshime, afro 100 vullnetarë ...
Me teper
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 11 - 20