Hyrje | Aktuale

Aktuale

first back 11 12 13 14 15 16 next total: 158 | Treguar: 101 - 110
image

Porosi të rinjve

Porosi të rinjve   1 Të marrësh lapsin për të shkruar gjëra për njerëzit, e në këtë rast për një shtresë shumë më rëndësi për çdo popull, për
Me teper
image

Komenti i ajeteve të para të sures El-Isra

Pejgamberi [sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem] ka treguar se muslimanët do t'i luftojnë çifutët:  "Nuk do të ndodhë Kijameti derisa muslimanët nuk i luftojnë çifutët, atëherë çifuti ...
Me teper
image

Vetvrasjet shkaktari kryesor i vdekjeve në Sh.B.A

Vetëvrasja, e, jo aksidentet e trafikut, Shkaktari Nr.1 i vdekjeve nga lëndimet   20 Shtator, 2012 – Vetëvrasja i ka tejkaluar aksidentet automobilistike si shkaktari udhëheqës i vdekjeve ...
Me teper
image

Takimi me Pejgamberin

  Takimi me Pejgamberin   Mërzia e zemrës nuk më hiqet Gjersa të më vjen myzhdeja e pranimit Gjersa të më vjen libri nga e djathta Dhe me Resulin të më ...
Me teper
image

Spikerja e parë me mbulesë islame në programet televizive të Belgjikës

Disa raporte gazetareske treguan se do të shfaqet spikerja e parë televizive e cila do të jetë me mbulesë islame në rajonin e Flamanisë, në ...
Me teper
image

Fiset krishtere jordaneze e llogarisin të pavlerë gjakun e pjesëmarrësve në filmin mbi Profetin Muhamed

  Fiset krishtere arabe në Jordani e llogarisin të pavlerë gjakun e të gjithë pjesëmarrësve në filmin e keq kundër Profetit Muhamed duke potencuar se për ...
Me teper
image

Kush i qan sunitët e Iranit?

  Cështja e Sunitëve në Iran është prej çështjeve të harruara ose të zhdukura nga media, madje fatkeqësisht ka një numër të madh të hoxhalla­rëve dhe ...
Me teper
image

“Islami, fe e mesatarisë”

  “Islami, fe e mesatarisë”. E shtunë 8/9/2012   Lidhja e hoxhallarëve të Shqipërisë organizoi simpozium me temën “Islami, fe e mesatarisë”. Ligjërues të kësaj tribune ishin : hoxhë Justinian ...
Me teper
image

Unioni i parë i kompanive islame

Një grup i dijetarëve mysliman bënë një hap konkret në bashkimin e ymetit Islam dhe zgjedhjen e problemeve të tija. Hoxha i mirënjohur Vexhdi Gunejm ...
Me teper
image

Kur do të ndalet gjakderdhja?

Islami është fe e vërtetë dhe puna për forcimin e tij është detyrë dhe obligim, andaj myslimani duhet ta përdorë çdo vepër të ligjshme fetarisht ...
Me teper
first back 11 12 13 14 15 16 next total: 158 | Treguar: 101 - 110