U nda nga kjo jetë lexuesi i njohur i Kuranit, Muhamed Ejjub

image
Para pak çastesh, morëm lajmin për vdekjen e lexuesit të njohur të Kuranit, Muhamed Ejjub,
Me teper

Erdogan: Botës Islame duhet ti japim shpresë për të ardhmen

image
Në fjalën që mbajti në darkën e shtruar për liderët e vendeve islame Presidenti Erdogan
Me teper

Falni që t'ju falet

image
Shpesh herë jemi dëshmitar të rasteve kur njerëzit zihen dhe rrihen për shkaqe shumë banale.
Me teper

Prej udhëzimit të Pejgamberëve është...

image
Prej udhëzimit të Pejgamberëve është shoqërimi i dijetarit për të përfituar nga fjala, vepra dhe
Me teper

Pasoni dhe mos shpikni!

image
إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ
Me teper

Lehtësia e Islamit

image
إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ
Me teper

Pasoni dhe mos shpikni

image
إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ
Me teper

Dijetarët e vërtetë

image
إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ
Me teper

Në ditën e xhuma është një çast...

image
Ka ardhur në hadith në të cilin Pejgamberi, -salAllahu alejhi ue selem-, thotë: “Në ditën e
Me teper

Gjendja e Ummetit kur i zvogëlohen ambicjet

image
إنَّ الحْمدَ ِللهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِينُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَعُوذُ بِاللهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا مَنْ
Me teper

Ndodhi dhe urtësi e këndshme

image
  Një zonjë e thirri një hoxhë në programet televizive me pyetje dhe përgjigje dhe i
Me teper

LARGOHU PREJ NJERËZVE QË MUNDOHEN TË ÇVLERËSOJNË ASPIRATAT TUAJA

image
"LARGOHU PREJ NJERËZVE QË MUNDOHEN TË ÇVLERËSOJNË ASPIRATAT TUAJA. NJERËZIT E VEGJËL ZAKONISHT KËSHTU VEPROJNË.
Me teper